Juni 11, 2006

Viken II: 3 medaljer og en stjerne til Nordstrand

Viken II 012.jpg Selv med flere av våre skyttere i finaler på siste dag av Viken II-mesterskapet, var det bare Giske Bach (nr 3 fra venstre på bildet) som klarte en pallplassering.
Vinner av mesterskapet for senior ble Vebjørn Berg fra Blaker med meget sterke 348 poeng. Han var hele fire poeng foran nr 2 - snakk om utklassing. Ellers var det mye underlig omgangsskyting. Av samtlige som skjøt omgang var det kun to skyttere som klarte 100 poeng. En av dem var mesteren. Den andre var nr 2 Sigbjørn Lunner fra Høland/Bjørkelangen. Best av våre seniorer ble Tor-Arne Haugen (til høyre på bildet) med 341 poeng. Det holdt til 7. plass og mesterskapsmedalje. På plassen etter finner vi både Giske Bach og Helge Lilekvelland (til venstre på bildet) med 340 - medalje til Giske og stjerne nr 4 til Helge. Giskes resultat holdt til 2. plass i kampen om prinsessetittelen og vår eneste pallplassering.
På 100 meteren hadde Rasmus Lillekvelland (nr 2 fra venstre på bildet) 250 poeng som utgangspunkt i klasse Junior. Han fullførte med 100 poeng på omgangen. Men også tre andre skjøt 350 og dermed måtte han ut i omskyting om øverste pallplass. I omskytingen ble det dessverre en nier og dermed dårligst i omskytingen og 4. plass. Men han ble belønnet med DFS ungdomsmedalje.

Komplette resultatlister på arrangørens hjemmeside: Sarpsborg skytterlag

Posted by hl at Juni 11, 2006 10:11 EM
Comments