April 17, 2006

Dagbok fra Påskrallyt - Del 8.

Reisebrev, siste dag med skyting.

Vemodig! Det er kjempetrist at feltsesongen er slutt, (unntagen for Jens som skal til Danmark og holde feltkurs,) (selv om han vel egentlig burde sent Linn Kristine i stedet.) Linn var beste skytter fra oss på dette stevnet, og også beste Nordstrandskytter totalt. Hun var 5 treff foran Dag, som så vidt klarte å karre seg foran Audun. Men det var bare Linn K som klarte å skyte fullt hus, 36 treff. Med det ble hun nummer fire i eliteklassen. Sterkt! I det hele tatt er det ungdommene som har imponert mest her. Særlig Tobias og Audun har gått foran med initiativ m.h.t. avstand og vindbedømming. Og med forbløffende godt resultat. Jeg tror de hadde klart seg like godt uten ”gamlekara”. Linn G og Maya har plundret litt med innskyting, men det går flere tog. Linn G klarte etter hvert å komme seg tilbake til innstillingen, noe resultatene på de to siste stevnene viser.

Vi har hatt en fantastisk tur, med seks flotte stevner, vi har vært velsignet med gode og ganske like skyteforhold. Vi har bommet en del, men vi har også truffet masse, og jeg tror at alle har lært masse. Hvis det blir en ny tur neste år, så er vi enda bedre forberedt!

Resultater Niemi
Maya 26, Trond 28, Linn G 31, Jens 33,Linn K 36, Lars 33, Ivar 24, Audun 34, Tobias 33, Dag 31.

Vi er litt skuffet over anvisningen, treffpunktene er fortsatt ikke godt anvist, dette har vært en skuffelse, ellers er stevnene prikkfritt gjennomført.

Vi legger ut bilder fra turen når vi kommer hjem. For ytterligere resultater og info

www.paskrally.nu

Posted by audun at April 17, 2006 03:18 EM
Comments