April 16, 2006

Dagbok fra Påskrallyt - Del 7

Reisebrev, dag 5

Endelig!! I dag kunne vi være med på premieutdelingen med løftet hode. Vi ble hånet av danskene på banketten i går, og vi hadde sverget hevn. Vi syntes vel at det gikk bedre på dagens første stevne, men det løsnet ikke skikkelig.

Bestemann ble Dag med 28 treff. Men litt uhell og feilskruing gjorde at ikke flere hevdet seg bedre. På det siste stevnet var det imidlertid mer gli! Ivar 30, Linn 30 og Dag 30. Ivar var best sammen med en svenske, men tapte loddtrekningen om stevneseieren. Men dette var bra! Vi var veldig flinke både med vind og avstand på disse to stevnene. Ivar begynner å treffe på avstandsbedømmingen, Tobias har vært en rev hele tiden her, og Dag husker litt av sine gamle kunster. Vinden har, med få unntak vært håndterbar. Linn G har slitt fælt med innstillingen på siktet sitt, men er allikevel eneste med premie på alle stevner. Jørn måtte reise hjem etter ett stevne i dag, for å rekke hjem til jobb etter påske. Vi andre holder ut til i morgen for å skyte det sjette stevnet.
Verdt å nevne er kanskje det åpne svenske mesterskapet i rygging, som vi brått måtte være med på, da det var for trangt til å passere biler på trange skogsbilveier med skumle og myke kanter. En ryggetur på 3 km ble prikkfritt gjennomført av dagens sjåfør, Dag.

Resultater Pello
Maya 21, Trond 24, Linn G 8, Jens 25,Linn K 26, Lars 27, Ivar 27, Audun 28, Tobias 20, Dag 28, Jørn 20.

Resultater Juoksengi
Lars 25, Jens 20, Linn G 22, Maya 23, Ivar 30, Audun 24, Tobias 27, Trond 19, Dag 30, Linn K 30


Vi er litt skuffet over anvisningen, treffpunktene er fortsatt ikke godt anvist, dette har vært en skuffelse, ellers er stevnene prikkfritt gjennomført.

Det blir neppe noen oppdatering etter stevnet i morgen før vi kommer til Oslo, for raskere info, prøv

www.paskrally.nu


Posted by audun at April 16, 2006 09:51 EM
Comments