Desember 31, 2005

Feltskyting: "Mini" feltsamling for Nordstrandskyttere på Blaker skytebane.

På årets siste dag, var det 3 Nordstrandskyttere som ikke klarte å la børsa ligge. Primus motor for treningene på Blaker (Trond Kristiansen) var selvsagt med. Fra Trond har vi mottatt følgende rapport.

Rapport fra Trond;

Vi var 3 feltskyttere, som trosset vinterkulda - og innfant oss på de snørike Romeriksskogene hos Blaker skytterlag. Vi var 3 feltskyttere fra Nordstrand skytterlag, som brukte dagen til innskyting og klargjøring til feltsesongen. Forruten meg selv, var Rasmus Lillekvelland og Espen Berg-Knutsen med ut i feltløypa som vi har klargjort.

Det ble skutt meget godt av alle skyttere, og vi er godt inne på alle hold. Espen hadde noen knallsamlinger, etter at han har nytt skjefte (for sesongen) og beddet. Dette lover godt.

Vi som var på skyting på årets siste dag, vil samtidig benytte anledningen til å takke alle skyttere for det gamle året, og ønske godt nytt år!

/Trond, Espen og Rasmus



Nettredaksjonen stiller seg også bak hilsningene fra våre feltskyttere som var i aksjon i dag, og vil få takke for det gamle året - og ønske alle et riktig godt nytt år!
 




 

Posted by ses at Desember 31, 2005 04:00 EM
Comments