Desember 30, 2005

Feltskyting: Felttrening på Blaker skytterlag sin bane

Nordstrand Skytterlag har en avtale med Blaker Skytterlag som gjør at vi kan bruke banen til Blaker skytterlag til trening på feltskyting i vinterhalvåret. Vi kan skyte fra kl 1200 på hverdager, fra kl 0900 på lørdag og søndag, og banen er stengt på helgedager i henhold til skyteboka.

  • Jeg (Trond Kristiansen) har et nøkkelsett nå. Dette settet legges sammen med nøkkelen til "Kjellbjørg", bussen til Kjell Bjørge, på Teppehuset på Holtet i midten av januar.
  • Vi kommer ikke opp til banen uten nøkkel til bommen.

Det er satt opp permanente hold på;

- 200 meter (3 C-figurer)
- 250 meter (3 x småen)
- 305 meter (2 ringskiver + 3 feltfigurer)
- 475 meter (3 C-50 og en B-65 figur)
- 585 meter (3 B-100 figurer).

  • Banen er relativt godt skjermet mot vind og vi går ut til holdene langs en sti på den venstre siden av banen ut til 300 meter grava og deretter følger en sti til langholdene.
  • Vi har satt opp 2 klopper langs stien.
  • På dager med sol er det lurt å være tidlig ute, banen ligger imot sør/sør-øst. Mange skyter noe lavere i motlys.

Nettredaksjonen har tatt ut noen kartutsnitt som viser en kjørerute til Blaker skytterlag sin skytebane. Kartutsnittet tar utgangspunkt i Skedsmokortet (E6) via Sørumsand og Fossmoen til skytebanen. Kartet finner dere her - http://www.nordstrandskytterlag.no/static/feltskyting/kartblaker.htm
 

Det er Nordstrand-felttrening på Blaker skytterlag sin bane i morgen - nyttårsaften.

Trond Kristiansen med flere har tenkt å skyte på formiddagen på nyttårsaften og de reiser fra Kolbotn kl 0900. Noen flere som skal oppover? Ta med kikkert og lapper!!

Neste mulighet på nyåret, er lørdag 7. januar, dagen før stevnet i Trøgstad.

De som er interessert i å skyte i morgen (31. desember) kontakter Trond K. på tel: 95 74 69 70/66 80 35 50, eller e-post: tolakriæonline.no - "æ" erstattes med @ når dere bruker den.

 

/Trond



 

Posted by ses at Desember 30, 2005 11:00 FM
Comments