Desember 29, 2005

Sosialt arrangement: Rapport fra danseopplæring

Bildetekst: Det kommer flere bilder fra kveldens arrangement (bare fotografen vår finner ut av hvordan å laste over bilder fra det nye digitale kameraet). I mellomtiden, har nettredaksjonen lagt ut et bilde mottatt pr MMS.

Hele 24 Nordstrandskyttere møtte opp på danseopplæring under kyndig veileding fra vår egen danseløve - Paul Otto Vatne. Kveldens (torsdag) kurs var det første av to kvelder. Kurset avsluttes i morgen. Invitasjonen gikk ut til alle i skytterlaget, men igjen viser ungdommene seg frem som meget ivrige deltagere i sosiale arrangementer for skytterlaget (de fleste av deltagerne var under 25 år).

Ungdommene våre reiser sammen, skyter sammen, vinner sammen... og nå danser sammen. Dette lover godt for kommende sosiale arrangementer for Nordstrand skytterlag. Det er viktig å ikke bare ha fokus på skyting, skyting og atter skyting, men å skape et utrolig godt sosialt miljø for våre ungdommer.

Våre ungdommers satsing på skytesporten er bemerkelsesverdig. Det trenes utrolig hardt og målbevisst (dette har også gitt gode sportslige resultater). Her er noen av våre ungdommers suksesser i år.

NM grovklaiber 2005
Østlandscup (R/ER/J) 2005

Når det arrangeres dugnader (stiller ungdommene våre opp), når det skal stilles til med arrangementer (stiller ungdommene våre opp), uten ungdommene våre ville vi ikke klart å gjennomføre store arrangementer som f.eks. Oslo Open. Det viktigste å legge merke til, er at alle som vil kan få være med, ingen holdes utenfor (uansett alder). Dette viser bl.a. tiltak som Giske og Morten har gjennomført for ungdommene tidligere i år (kodenavn - Megazone).

Et nytt år står for døren. Våre skyttere kan bare stille vår lit til politikerne i Bystyret i Oslo vedrørende skytebanesaken. Skytterlagets håp for året/årene som kommer, er at Nordstrand skytterlag også i fremtiden gis muligheten til å gi våre ungdommer i Nordstrand skytterlag muligheter til å fortsette det fantastiske ungdomsarbeidet som ledes av Jens Pettersen. Som vi tidligere har rapportert her på våre nettsider, skulle Bystyret i Oslo behandlet skytebanesaken på Prinsdal i sitt møte den 7. desember 2005. Behandlingen av skytebanesaken ble utsatt til neste møte i Bystyret (dvs. første møte i 2006).



 

Posted by ses at Desember 29, 2005 10:30 EM
Comments