November 16, 2005

Oslo Open; Velkommen til Oslo Open

Årets Oslo Open arrangement, er større og bedre enn noensinne. Vår samarbeidspartner på skivefronten (KME), stiller med 21 elektroniske skiver (ny modell).

Vi har fått tilbakemelding fra flere presseorganer, at de ønsker å dekke årets Oslo Open arrangement. I og med at vi har nært innpå 570 påmeldte deltagere til årets Oslo Open arrangement, samt ca 260 påmeldte til vårt "Åpne banestevne på Kringsjå - kun på lørdag", har vårt denne helgen blitt til et voksent skytearrangement.

Som den observante leser har erfart tidligere her på våre WEB-sider, vil vi i Nordstrand skytterlag, gjenta suksessen fra tidligere i sesongen - med å bygge en resultat WEB hvor vi vil legge ut oppdaterte resultater fra Oslo Open.

I tillegg til en egen WEB-tjeneste for resultater, vil Nordstrand skytterlag tilby mer på Internet. I og med at det i år, er det mange tilreisende skyttere fra store deler av landet, vil vi i denne sammenheng tilby en egen produksjon av foto samt live bilder (TV-bilder) via Internet. Live bilder vil komme fra 3 kameraer på standplass, med live streaming av bilder fra skytingene på fredag, lørdag og søndag. I tillegg til resultatene på WEB, vil vi også tilby skudd for skudd oppdateringer (treffbilde på samtlige skriver, fredag, lørdag og søndag).

Vi tilbyr en arenaproduksjon; fredag - lørdag - søndag

  • Resultat-WEB
  • Skudd for skudd (fra skivene)
  • Live bilder (3 kameraer på standplass)

Vi avslutter arrangementet med våre sedvanlige superfinale, på søndag den 4. desember - kl 13:00.

Representanter fra pressen, vil fritt kunne hente foto fra vår egen resultat-WEB, eller høyoppløselige bilder fra vårt eget fotoarkiv (på arenaen). I forbindelse med årets Oslo Open, har Nordstrand skytterlag har engasjert vår egen fotograf, som også dekker stevnet med fotografier. Vi legger ut fortløpende resultatlister, og publiserer også resultater på vårt Intranett og på Internet (med en gang skytterne har skutt ferdig (pr lag)).

Vi tilbyr tilgang til WLAN (trådløs) Internet aksess til pressen, på skytebanen og fra publikumsområdet. Vi har i år valgt å sette opp 2 seedede lag (de 2 siste lagene før finalen på søndag). De 2 seedede lagene har raskt blitt fylt opp med skyttere fra de forskjellige geværlandslagene (DFS, Militærlandslaget og NSF-landslaget)). Det er frivillig for skytterne (som har blitt spurt), om de ønsker å skyte i et seedet lag.

Vel møtt i Oslo.
 


Vennlig hilsen,
Nordstrand skytterlag




 

Posted by ses at November 16, 2005 11:00 EM
Comments