Oktober 16, 2005

Feltskyting; H Ø S T M A N Ø V E R

Bildetekst: Nordstrandskyttere fra Påskrallyt i Sverige

Skyttervenner, feltskyttere - feltsesongen står snart for døren. Vi må starte forberedelsene til den kommende feltsesongen. Vi var en stor gjeng fra Nordstrand skytterlag som fartet rundt på store deler av Østlandet under forrige feltsesong. Flere av oss hadde sågar internasjonal deltagelse på skytingene. Nordstrand skytterlag hadde med 3 skyttere under årets østlandsmesterskap i feltskyting (hvor mange kan vi klare å få med til neste år (kommende sesong).

For Oslo skyttersamlag blir dette en spesiell feltsesong, fordi samlaget skal arrangere årets Viken II i feltskyting (arrangeres av skytterlagene Oslo Østre, Skarpskytten og Nordstrand skytterlag.

Dette blir en topp sesong (noen av gleder oss til årets feltsesong, slik som barn gleder seg til årets første snøfall). For at sesongen skal bli ennå morsommere - må vi FORBEREDE oss. Til dette tilbyr vi en innskyting under årets høstmanøver, med en avsluttende konkurranse (vi er jo konkurransemennesker). Du kan lese mer om dette på våre nettsider.

  • Øvrig kan vi nevne at vi kommer til å gjennomføre samlinger hvor vi kan skyte på avstander fra 100m til 600m (mer om dette senere i høst).
  • Vi har flere gode feltskyttere i laget;
    • Ivar Rinde
    • Espen Berg-Knutsen
    • Jens Pettersen
    • m. fl.

      ... som kommer til å tre støttende til under samlingene, og kunne gi nyttige råd til våre feltskyttere.

 

Vi har satt opp et eget nettsted for årets HØSTMANØVER. Url - http://nordstrandskytterlag.no/static/feltskyting/





 

Nedenfor kan du melde deg på vårt arrangement (ikke bindende påmelding, men vi ser gjerne at du skriver inn om du kommer eller ikke), samt om det er noe du føler vi har glemt å ta med (ønsker om arrangementet).  
Posted by ses at Oktober 16, 2005 05:30 EM