Oktober 05, 2005

Banesaken; Prøveskyting på støydempet bane

Ungdomsskyttere fra Nordstrand skytterlag: Fra venstre - Geir Anders, Ellen, Giske, Agnethe, Linn G

Våre ungdomsskyttere, med Norgesmester Giske Bach i spissen - stilte til prøveskyting på Oslo Østre sin bane på Årvoll nå i dag. Prøveskytingen var satt opp for politikerne i bystyret i Oslo, som skal fatte et vedtak nå i høst - vedrørende banesaken på Prinsdal (og Nordstrand skytterlag).

Dagens sesjon var lagt opp til at det skulle skytes med grovkaliber, på en moderne støydempet skytebane. Oslo Østre skytterlag sin bane på Årvoll (Oslo), er et praktanlegg når det gjelder støydemping.

  • Skytebanen på Årvoll er et mønstereksempel på hvor godt en moderne skytebane kan anlegges med god støydemping for næromliggende områder.

Hele 6 fremmøtte politikere, stilte til dagens prøveskyting på Årvoll og de fremmøtte politiske representanter fikk et godt inntrykk av hvor godt en skytebane kan støydempes. Rapporten fra Giske, forteller ikke noe om noen av politikerne selv, "løsnet noen skudd".  

Nordstrand skytterlag retter en stor takk til Oslo Østre skytterlag for lån av skytteranlegget på Årvoll, til dagens prøveskyting.


/Nettredaksjoenn
 




 

Posted by ses at Oktober 5, 2005 07:30 EM
Comments