September 18, 2005

Østlandscup; Nordstrand nr 2 i finalen

Årets Østlandscup ble avgjort i dag, med Jondalen som en suveren vinner. Dagens skyting var en durabelig fight, som Nordstrand skytterlag ledet knepent, frem til 3 lag, hvor vi hadde et lite arbeidsuhell. Våre skyttere bet tennene sammen, og startet opphentingen, fra en delt 4 plass (etter arbeidsuhellet), til å innkassere en meget flott 2. plass.
  • Det var nærmest 100% perfekte skyteforhold i dag, på det utrolig flotte anlegget som Asker skytterlag har jobbet hardt for å bygge opp.
  • Asker skytterlag hadde lagt opp til live visning med TV-overføring fra standplass (2 kameraer) og live visning på storskjerm (4 stk storskjermer).
  • Det ble lagt opp til visning skudd for skudd, samt TV-bilder og forløpende resulatservice.
    • Dette bare beviser at skytingen har gått inn i en ny tidsalder, hvor vi ikke lenger har en ansvarlig for stevnet, men du har en produsent som er ansvarlig for produksjonen av resultatservice for publikum.
    • Våre gratulasjoner til Asker skytterlag for vel gjennomført arrangement, og meget god produksjon av et skytestevne.

Skytingene startet, bra - og våre Nordstrands-helter var ved godt mot. Etter at de 4 innledende lagene (8 skyttere fra hvert lag) hadde skutt sine 35 skudd, skulle skytterne i gang med 10 skudd stående. Fra hovedskytingen hadde vår egen Ivar Rinde gått hen og tangert banerekorden til Asker skytterlag med hele 349 poeng (og ny pers for Ivar med 1 poeng). Vi gratulerer Ivar med fantastiske serier på banen i dag!!!

  • Ivar ble også beste skytter (etter at de 10 avsluttende finaleskuddene var ferdigskutt), med hele 446 poeng (bare 4 tapte poeng på 50 skudd - en prestasjon i seg selv).

Fra den innledende skytingen lå vi på en 3. plass, kun 3 fattige poeng etter Oslo Østre som holdt fast i 2. plassen, mens Jondalen ledet med 5 poeng på Oslo Østre. Det var i finaleskytingene at våre skyttere skulle fortelle "hvor skapet skulle stå". Poeng for poeng ble hanket inn, i forhold til Oslo Østre - men problemet var at Jondalen skjøt like godt som våre skyttere.

Etter endt skyting, hadde vi tatt tilbake 2. plassen, og økt vår avstand til Oslo Østre med 8 poeng, mens Jondalen skytterne utklasset alle lagene og vant med komfortable 11 poeng. Vi gratulerer Jondalen med fantastisk skyting.

  • Spesielt må vi også få bemerke at Oslo skyttersamlag har 2 lag i årets finale, med Nordstrand A og Oslo Østre A. Dette er en god prestasjon i seg selv, for forteller at samlagsseieren på Landsskytterstevnet ikke var noen tilfeldighet.

Nettredaksjoen var tilstede på dagens skytinger, og vi la ut oppdateringer fortløpende med "WEB-blog" og resultater, serie for serie. Dere kan lese våre live oppdateringer her

Posted by ses at September 18, 2005 02:50 EM
Comments