September 15, 2005

Situasjonsrapport fra A-laget (før Ø-cup finalen)
Fra lagledelsen i A-laget, har vi mottatt følgende statusrapport foran finalen i årets A-cup i årets Østlandscup.

Løiten skytterlag er å anse som storfavoritter til å ta hjem seieren i året Ø-cup, i og med at Løiten satte ny rekord i Østlandscupen  i semifinalen mot Kongsberg. Løiten skytterlag satte ny norgesrekord med poengsummen 2744 (den gamle rekorden var på 2742 poeng).

På Løiten sitt lag skjøt: Gyda Olssen 346 , Morten Stensrud 345 , Sverre Frøshaug 344 , Dag Lien 344 , Toni Hovdedalen 342 , Johannes Linnerud 342 , Hilding Johansen 341, Vidar Lindstad Fossmo 340. Dette gir et fantastisk snitt på 343 poeng på de 8 skytterne.

Hvem som blir de 2 siste finalemotstanderne, er ennå ikke avklart. Oslo skyttersamlag har som den observante leser fått med seg, hele 3 lag som skyter semifinalen i årets A-cup av Østlandscupen. Skarpskytten har bortekamp mot Jondalen, mens Oslo Østre har bortekamp mot Rollag og Veggeli. Vi kan bare ønske lagene lykke til, og vi møtes til dyst på søndag den 18. september på Asker skytterlag sin bane.

Det er ikke lange kjøreturen til Asker skytterlag sin bane, så vi oppfordrer så mange som mulig fra Nordstrand skytterlag til å møte opp og støtte opp om våre unge skyttere (skytterne våre er så unge, at mammaer og pappaer burde kjørt de unge og håpefulle til skytterbanen - for så ungt lag stiller vi med på Asker banen). Vi kan love fyldig dekning av skytingene her på våre WEB-sider, men ingen ting er som å se dette på skytearenaen. Asker har jo også fått nytt skytterhus, og kan stille med et meget flott anlegg.

Vi gleder oss....

 

Posted by ses at September 15, 2005 10:00 FM
Comments