Juli 29, 2005

Fantastisk skyting av Nordstrandskyttere i Norgescup

Det rapporteres om fantastisk skyting av våre toppskyttere fra den 2. Norgescup runden som foregår i Nord-Østerdal. Våre skyttere er på vei til Landsskytterstevnet på Lesja, men skyter de 3 stevnene; Alvdal, Tolgen og Tynset før de møter i samlet tropp på LS-arenaen.

Vi har notert oss følgende 2 toppresultater, etter fredagens skytinger;

På Alvdal har Espen Berg-Knutsen en foreløpig 2. plass, etter å ha skutt 347 poeng. På Tolgen leder Ivar Rinde, etter å ha skutt 348 poeng.

Resultater - Alvdal
Resultater - Tolgen
Resultater - Tynset
________________________

Som vi skrev ovenfor, er det ikke alle våre skyttere som har skutt Norgescup. Noen av våre skyttere reiste direkte til Lesja, for å skyte prøvestevnet her oppe. Det skulle vise seg at Nordstrandskyttere allerede på fredagen skulle gjøre seg bemerket.

Unggutten, Morten Fuglevåg knallet til med 248 poeng i åpningsstevnet. Også i samme lag skjøt Giske Bach 244 poeng, og de lå i finalelaget på henholdsvis skive 1 og 4. Morten fulgte opp med 99 poeng på omgangen (fra skive 1) og det holdt til seier, med 347 poeng. Giske var litt uheldig og satte sin omgang skjevt og skjøt til 94 poeng på sin omgang.

Dette lover godt for dagene som kommer. I morgen (lørdag) starter våre første skyttere med sine konkurranseskudd under årets Landsskytterstevne, mens resten av våre toppskyttere er avslutter denne Norges-Cup runden før de ankommer Lesja utpå kvelden i morgen (lørdag).

 

Posted by ses at Juli 29, 2005 10:30 EM
Comments