Juli 21, 2005

Blomsterseremoni på Prinsdal i kveld

Det var duket for blomsterseremoni på Prinsdal, i det vår hjemvendte helt fra EM – stilte på sin 1. trening igjen etter EM suksessen.

I noen uker fremover nå, legger Espen frigevær og annet som har å gjøre med sportsskyting å gjøre på hylla, og konsentrerer seg 100% om oppgaven han har foran seg i de kommende uker med DFS-skyting og Saueren.

Allerede til helgen skal Espen og en hel bråte Nordstrandskyttere av gårde på maratonskytehelg (7 stevner). Allerede neste helg er det duket for 2. runde i Norgescupen hvor jo Espen nå har en 4. seeding etter 1. runde i NC. Neste helg med 2. runde i NC, blir tett etterfulgt av Landsskytterstevnet på Lesja. For den komplette oversikt til Lesja informasjon, henviser vi til våre egne LS 2005 sider for skytetider, praktisk info, foto og resultater.

Igjen, kan vi bare gratulere Espen med individuelt EM gull, samt EM gull og verdensrekord på lag i ½ match med standardrifle (300m) på EM sin siste dag.

Vi åpner for innlegging av graulasjoner og kommentarer på neste side.

 

Noen øvrige foto fra høytidlighteten...



___________________________


Vi åpner for innlegging av gratulasjoner og kommentarer på våre WEB-sider, av de som leser våre WEB-sider. Klikk på (les videre) linken for å åpne kommentar sidene...

Nordstrand skytterlag, påpeker at innlegg skrvet av de som besøker vår WEB-sider, ikke nødvendigvis er i tråd med Nordstrand skytterlag sine holdninger og statutter.

Posted by ses at Juli 21, 2005 11:15 EM