Juli 19, 2005

Praktisk info vedrørende maratonskytehelg 23. og 24. juli (7 stevner)

Oppdatert 22. januar 2005 - kl 09:00

Praktisk informasjon, om maratonskytehelgen 23. og 24. juli + info om overnatting ++
Klikk på linken nedenfor....

 

Husk rødjakka
 
Husk å ta med Nordstrandjakka, vi må jo kle oss anstendig... (i tilfelle det er banketter, etc.)
 

Avreise

 
Vi har skytetid kl 08:30 på Søndre Land. I følge http://www.visveg.no er det ca 2 timer kjøretid fra Oslo til Søndre Land. Dette betyr at vi må reise fra Oslo (senest kl 06:00) for å rekke opp til Søndre Land i tide. For å spare tid, foreslår jeg at vi benytter samme møteplass som vi har gjort tidligere i vinter, for feltskyting... dvs. at vi møter opp og parkerer bilene våre på parkeringsplassen her på jobben hos meg (Securitas bygget i Urtegata 9). Jeg vil være på plass i Urtegata 9, fra kl 05:00... slik at vi kan parkere bilene og laste om i bussen). Etter ønske fra Jens Pettersen, foreslår vi de som skal være med bussen, møter kl 05:30 i Urtegata 9 (Securitas bygget) for parkering av privatbilen og omlasting inn i bussen.

Kl 06:00 drar bussen fra Urtegata 9, uansett om alle har kommet eller ikke... neste stopp blir Søndre Land.

 
 
Pakke (hva skal vi ha med oss)
Samme regelverk som for turen til Nord Sverige... dvs. skytebag + våpen + ammo til 7 stevner i  skytebag + toalettsaker. Det blir trangt nok med 10 personer i bussen og alt skytterutstyret vårt.
 
Når det gjelder behovet for ammunisjon vil dette jo avhenge av antall prøveskudd, men med utgangspunkt i 35 skudd + prøveskudd (5 + 5 + 5) = 50 skudd pr stevne = 350 skudd for 7 stevner.
 
 
Påmeldingsavgift
Hver enkelt skytter betaler selv for påmelding (som vanlig). Kr 100 pr stevne. Kun kontant.
 
 
 
Overnatting +++
 
Vi skal overnatte på Gol camping. Jeg har booket 2 stk hytter (vi har sengeplasser til 14 pers), samt Tor-Arne forteller at han har plass til 4 stk i sin/familiens campingvogn (også dette på Gol camping).
 
Det er ikke nødvendig å medbringe sengetøy (for de som skal bo i hyttene), men de som skal bo hos Tor-Arne (på samme campingplass) må medbringe sovepose. For de som skal bo i hyttene, kan sengetøy leies for kr 70,- pr pers av Gol camping.
 
Jeg har gitt beskjed til Gol camping at vi kommer sent til campingplassen på lørdag ettermiddag (vi skyter siste stevne 19:10... dvs. ferdig ca kl 20:00 + skifting +++ så kommer vi ikke fra Etnedal før ca 20:15). I følge http://www.visveg.no anslo veiviseren at det var ca 1t 30min kjøretid fra Etnedal til Gol). Dette betyr at vi ikke er fremme før ca 22:00 på kvelden på Gol camping.
 
Prisen pr stor hytte er kr 990,- (altså totalt kr 1 980,- for begge hyttene). Kostnaden for de 2 hyttene fordeles på de som bor i hyttene. Slik det ser ut nå, blir vi 11 stk som skal dele regningen fra overnattingen, altså kr 180,- pr pers.
 
 
 
Transport - buss
Navn Lag Buss  
Jens Pettersen Nordstrand Ja  
Syver Jotun Nordstrand Ja  
Morten Fuglevåg Nordstrand Ja  
Dag Kihle Nordstrand Ja (sjåfør på bussen)
Giske Bach Nordstrand Ja  
Elise Ødegaard Nordstrand Ja  
Espen Berg-knutsen Nordstrand Ja  
Stein Erik Sandvold Nordstrand Ja  
Anne Mette Kjølgård Lillehammer Ja  
Øyvind Sirevaag Stavanger Ja  
10 skyttere i bussen      
 
Transport - ikke buss
Navn Lag Buss  
Ivar Rinde Nordstrand Nei  
Dag Rasmussen Nordstrand Nei  
Tor-Arne Haugen Nordstrand Nei  
Ellen Aasgaard Nordstrand Nei (kjører med Tor-Arne)
Tove Jødal Blaker Nei  
Vebjørn Berg Blaker Nei  

 

Vi har nå et balansert regnskap for transporten, og dette viser at vi blir 12 skyttere fra Nordstrand skytterlag, og 4 gjesteskyttere. Dette betyr at bussen vår (Kjellbjørg) er full, og eventuelle øvrige som måtte ønske å være med, må kjøre selv.
Posted by ses at Juli 19, 2005 10:25 FM
Comments