Juli 03, 2005

Seier til Nordstrand skytterlag; Margrethekædeskyting i Danmark

Nettredaksjonen har mottatt rapport fra skytingene til Margrethekædeskytingen i Danmark, at vår egen internasjonale toppskytter, Espen Berg-Knutsen har gått av med seieren i skytingene i Danmark.

Espen vant med god seiersmarign (4 poeng) foran nr 2. Fra Norge stilte desverre bare 1 skytter utenom Nordstrand skytterlag, men totalt sett har vi hatt 16 Nordstrandskyttere i aksjon + 1 skytter fra Skarpskytten (Lars J. Hereid) i aksjon på standplass i Danmark.

Vi gratulerer Espen med fenomenal skyting (se resultat under kveldsrapporten fra i går kveld). Vi bringer foto av Margrethekædet som Espen tar med seg til Norge og Nordstrand skytterlag.

På linken nedenfor, har vi lagt ut ytterligere foto fra Danmark, samt vi åpner for innlegg av gratulasjoner og kommentarer til våre skyttere.

 

Troppen fra Nordstrand skytterlag...



_________________________________________

Vi har åpnet for innlegging av gratulasjoner og kommentarer på våre WEB-sider, av de som leser våre WEB-sider (åpent for alle).

Nordstrand skytterlag, påpeker at innlegg skrvet av de som besøker vår WEB-sider, ikke nødvendigvis er i tråd med Nordstrand skytterlag sine holdninger og statutter.

 

Posted by ses at Juli 3, 2005 10:35 FM