Juni 12, 2005

VIKEN II: Jens Pettersen vant Norma-tittelen

Med hele 13 Nordstrand-skyttere kvalifisert til finalen og med 4 av dem i kongelaget var forventningene på topp da omgangen startet. På siste skive i kongelaget lå Ivar Rinde med 243 poeng. Han gjorde som han har gjort så mange ganger før: 100 poeng.

Samme utgangspunkt hadde Stein Erik Sandvold. Han måtte se anvist to niere og resten blinker på sin omgang.

På skive 5 lå unggutten Tor-Arne Haugen med hele 245 poeng. Han kjempet også om å bli beste skytter under 20 år. Men Tor-Arne var uheldig og omgangen satt ikke midt på. Med 95 poeng falt han ut av medaljelista og ble også forbigått i kampen om å bli best under 20 år.

Men på skive 1 lå ringreven Jens Pettersen også han med 245 poeng. På skivene mellom han og Tor-Arne hadde både Thomas Bråten, Høland/Bjørkelangen, Jan Håkon Jørgensen, Oslo Østre og Øyvind Nitteberg, Høland/Bjørkelangen skutt 100 poeng. Jens måtte dermed også ha 100 poeng for å få omskyting om mestertittelen. Jens kjempet også om å bli best over 55 år. Jens startet anvisningen med tier etter tier, men på siste skuddet kom det en nier. 99 og 344 totalt holdt til 4. plass totalt og best over 55år.

Vinner etter omskyting ble Thomas Bråten foran Øyvind Nitteberg og Jan Håkon Jørgensen

Våre 100 meter skyttere var uvant beskjedne i år. Best plassering fikk Linn C. Tuvstein i klasse Junior. Hun hadde 248 poeng etter hovedskytingen. På omgangen skjøt hun fullt hus. 348 poeng totalt holdt til 4. plass i klassen.

I skrivende stund har ikke arrangøren lagt ut medaljelister. Men etter vårt eget regnskap ble det stjerner til både Jens og Ivar. Stein Erik og Tobias Lillekvelland som i et tidligere lag skjøt 100 poeng på omgangen etter 241 på hovedskytingen fikk nok ett poeng for lite til å få medalje.

URL til offisielle resultatlister - http://home.no/innerblink/PWeb/StartFrame.htm

 

Vi åpner for innlegging av gratulasjoner og kommentarer på våre WEB-sider, av de som leser våre WEB-sider. Klikk på (les videre) linken for å åpne kommentar sidene...

Nordstrand skytterlag, påpeker at innlegg skrvet av de som besøker vår WEB-sider, ikke nødvendigvis er i tråd med Nordstrand skytterlag sine holdninger og statutter.

 

Posted by hl at Juni 12, 2005 11:55 EM
Comments

Jeg er meget imponert over Nordstrand skytterlag. Jeg er ikke skytter selv. Jeg har via massemedia og andre kilder funnet frem til hjemmesidene deres. Gratulerer til Jens Pettersen. Håper også dere lykkes i deres kamp i den så mye omtalte banesaken. Jeg må også få kommentere hjemmesidene deres i positive ordlag.

Posted by: Steffan Hansen at Juni 13, 2005 10:41 FM

Gratulere Jens!-du er fortsatt en ringrev innen
skytesporten. Hilsen Tor Nystuen fra Nøtterø skytterlag.

Posted by: Tor Nystuen at Juni 16, 2005 01:13 EM