Juni 08, 2005

Husk - runde 3 av torsdagstreffen i morgen (torsdag 9. juni)

Runde tre av torsdagstreffen gjennomføres i morgen (torsdag 9. juni), møt fram (skyting fra kl 17:45) og delta på en tøff konkurranse med trøkk!! Alle kan delta, programmet er vanlig mesterskapsprogram, 35 skudd på 200m.

Det skytes om tre vandrepokaler, bli med og sloss om dem!!
____________________________

Nettredaksjonen har også fått beskjed fra lederen av elitesatsingen i Nordstrand skytterlag (Espen), at selv om Nordstrand skytterlag har nominert våre skyttere til Østlandscup, ønsker Espen at vi har en uttaksskyting om 2 av plassene på A-laget. Resultatene fra runde nr 3 i torsdagstreffen, resultatet fra Viken II og det vi har valgt å kalle vurderingsskyting på mandag 13. juni (og tidligere prestasjoner i år) vil danne grunnlag for uttaket.

I reglene for Østlandscupen står det som følger;


2.1
Skytterlag som stiller med to lag må nominere sitt A-lag før 1. runde og sende navnene til Asker Skytterlag. Hvis det stilles 3 lag må både A- og B- lag nomineres.

2.2
Det tillates at 2 skyttere fra B-laget brukes som reserve på A-lag. Hvis inntil 2 skyttere fra B-laget flyttes opp på A-laget, kan inntil 2 av A-lag skytterne flyttes ned til B-laget. En skytter kan ikke skyte både på A- og B- lag i samme runde.

Skyttere som ikke er nominert på A-laget og ikke har skutt forrige runde på B-laget, kan gå rett inn på A-laget sammen med 2 som rykker opp fra B-laget. Men maksimum 2 skyttere kan flyttes i slike tilfeller flyttes ned fra A- til B-laget.

Posted by ses at Juni 8, 2005 12:00 EM
Comments