Mai 30, 2005

Siste nytt i banesaken - byrådet har konkludert!

Byrådet for Næring og Kultur har behandlet saken 'Alternativ plassering av Prinsdal skytebane' og konklusjonen fra denne behandlingen er sett fra banekomiteens syn ikke overraskende. Dette skal nå til videre behandling i Miljø- og Samferdselskomiteen før det blir endelig behandlet i Bystyret etter sommerferien. Ulempen med denne innstillingen er som vi alle ser at saken påny blir skjøvet frem i tid uten at det foreligger en endelig avklaring. Dette vil garantert innebære lokal uro både blant politikere og naboer. Jeg vedlegger konklusjonen fra Byråden og henviser også til aktuell link: http://www.sak.oslo.kommune.no/sru/ (byrådssak 131/ 05)

Konklusjon
Det er i prosessen etter byrådets vurdering foreløpig ikke funnet frem til konkrete egnede alternativer til Prinsdal skytebane. Byrådets grunnforutsetning i saken er som tidligere opplyst at de ulempene som aktiviteten på Prinsdal skytebane representerer ikke skal flyttes til et annet sted, hvis dette medfører tilnærmet lik eller økt belastning der.

Byrådet vil derfor gå inn for at det utredes videre å etablere en skytebane på Grønmo, som skal ta over aktiviteten på Prinsdal skytebane. Prinsdal skytebane videreføres inntil 2012.

Økonomiske og administrative konsekvenser
En skytebane på Grønmo vil kunne gi utgifter for kommunen.

Byrådet innstiller til bystyret å fatte følgende vedtak
Det utredes videre å anlegge en skytebane på Grønmo. Skytebanen på Prinsdal
videreføres inntil 2012.

Byrådet, den 26.05.2005
Erling Lae Anette Wiig Bryn


/Gunstein

Posted by ses at Mai 30, 2005 10:15 FM
Comments