Mai 30, 2005

Fantastisk skyting av Ivar Rinde - lå an til banerekord (før Tor med hammer'n slo til)

Ivar "lone wolf" Rinde, valgte å tråle området i Vestfold etter banestevner, mens resten av Nordstrandskytterne dekket de sentrale Østlandsområder samt Østfold.

Ivar reiste til Porsgrunds skytterlag, og skjøt fantatsisk godt. Om det var Ivar - eller noen andre i det laget som Ivar skjøt i på lørdagen, som har noe usnakket med "Tor med hammern"... for lynet slo ned i elektronikken og stoppet hele stevnet... og ødela samtidig for en mulig stevneseier for Ivar. Vinneren av stevnet hadde 344 poeng (dvs. at Ivar hadde kunne skyte 98 poeng eller bedre for å vinne hele stevnet (og sette ny banerekord), 97 poeng for å komme likt med stevnets vinner).

Ivar skjøt følgende serier;

Ligg - 50
Stå - 48
Kne - 49
Gr.lag - 100
Sum - 247

Det var synd for Ivar at han ikke fikk skutt sin mesterskapsomgang, etter som Ivar lå an til å sette banerekord på Porsgrund skytterlag sin bane (banerekorden er 345 poeng). Vi kan vel trygt konkludere med at værgudene ikke har spillt på lag Nordstrandskytterne de siste 2 ukene (men våre skyttere leverer gode resultater allikevel).

Arrangørene skriver på sin hjemmeside;

"Dessverre måtte stevnet avbrytes midt på lørdagen etter at "Tor med hammar`n" satt det elektroniske anlegget ut av drift, slik bare 105 av de 150 påmeldte skytterne fikk vært i aksjon.

I det siste laget som fikk skutt på 100 og 300meter, måtte man si stopp uten at disse fikk skutt sin omgang, hvilket sikkert var bittert for de som lå godt an etter 25-skudden."

Vi gratulerer med et meget godt resultat.

Posted by ses at Mai 30, 2005 09:00 FM
Comments