Mai 29, 2005

Meget god skyting av Nordstrandsktytere denne helgen; flere stevneseire på Nordstrandskyttere

Våre skyttere har hatt en meget aktiv helg. Helgen har vært vindfull, og kun de beste av våre skyttere som tør å skru på vinden, har skutt gode resultater.

Helgen har vært litt oppstykket for våre helter og heltinner, i det en Nordstrandskytter også har annet å gjøre enn å bare skyte. Følgelig var det flere av våre som bare skjøt 1 av stevnene denne helgen.

I Fredrikstad, vant Espen Berg-Knutsen med 345 poeng. Espen var nærmere et ennå bedre resultat, men når det blir "stang-ut" med 9.9 på flere skudd er det godt å gå videre på anntall innertreff. Espen ble rangert som nr 1, av de 5 som skjøt 345 poeng.

I rekrutteringsklassene (i Fredrikstad), kan vi nok en gang gratulere Rasmus Lillekvelland med nok et perfekt resultat med 350 poeng (2. gang på kort tid), og stevneseier i klasse Junior.


Flere av våre skyttere reiste videre til Skiptvet, og våre klasseførte skyttere skulle få erfare at vinden var vanskelig å tolke, men det var på 100m at dramaet skulle utspille seg.

Formskytteren Linn G. Larsen, gjorde som Espen, og skjøt bare 1 åpent stevne denne helgen. Ungjenta åpnet med sterke 250 poeng (ny personlig rekord på 25-skudden), og fikk føle presset på omgangen. Etter å ha skutt 25 blinker på rad, skjøt Linn (som skyter i klasse Junior) 9.9 i sitt 1. skudd på omgangen og fikk totalt 349 poeng (men i den sterke vinden var dette et meget godt resultat (og ny pers på 35-skudden). Fra vår ungdomsleder (Jens Pettersen) kan vi rapportere at våre ungdomsskyttere jobber utrolig godt, og våre ungdomsskyttere vil ikke slippe skuddet før det er i 10-eren. Av våre øvrige ungdomsskyttere som skjøt godt, kan vi nevne ny personlig rekord på Magnus Flygind med 345 poeng.

I skrivende stund, er det flere av arrangørene som ikke har lagt ut resultatlister, men listene vil være å finne på følgende URL-er;

Nittedal
Rælingen
Fredrikstad
Torsnes
Skiptvet (ingen WEB-side, ingen resultater)


Vi gratulerer våre skyttere med meget gode resultater.

Posted by ses at Mai 29, 2005 05:00 EM
Comments