Juni 06, 2005

Påminnelse; Innbydelse til årets Margrethekædeskyting i Danmark; 1. – 3. juli.

Det begynner å nærme seg tiden for årets Margrethekædeskyting i Danmark. Påmelding og frist for påmelding; skjer til Lars Johan Hereid, og påmeldingsfristein er innen fredag den 10. juni.

Overnatting er reservert (5 stk. 2-sengs rom + 5 stk. 3-5 sengs rom er reservert på vandrehjemmet i København (dvs. ca. 35 senger)). Alle rom er reservert fra torsdag 30.juni til søndag 3.juli. Når skytetid er bekreftet kan vi korrigere overnattting.

Transport; Styret i Nordstrand skytterlag har diskutert saken på styremøte, og er enige om at hver enkelt deltaker sørger for egen reise. Bussen vil bli brukt, så det er mulig for noen å bli med der. Bussen vil bli prioritert til de som "har mest behov for det". Sidsel/Helge kjører den, så det er 6 ledige plasser.

Påmelding; I følge info. i Skyttertidende skal påmeldingen sendes til Lars Johan Hereid innen 10. juni. Vi poengterer at Margreteskytingen er en tøff konkurranse og ingenting for ungdom som ikke er gode på stående.

Bytt ut Æ med @ i e-post adressen til Lars Johan Hereid. Dette gjøres for å forhindre at e-post adresser på WEB-sider missbrukes. På denne måten slipper Lars Johan Hereid å motta SPAM fra SPAM-avsendere som søker opp e-post adresser som ligger på WEB-sider.
__________________________________________

Fullstendig invitasjon – klikk her.
De Danske Skytteforeninger (DDS) har følgende URL - http://www.skytten.dk

Denne artikkel ble 1. gang publisert 24. mai 2005, kl 14:30

Posted by ses at Juni 6, 2005 03:50 EM
Comments