Mai 21, 2005

Meget godt skyting av Nordstrandskyttere, etter avsluttet skyting lørdag (1. runde i Norgescupen) – Espen nr 3 i Kristiansand, Ivar på 11. plass på Øvrebø

Været her nede har satt mang en skytter på prøve, og Kristiansand stoppet sine skytinger på fredag ettermiddag. Dette gjorde at våre skyttere måtte opp tidlig på lørdag morgen for å skyte sine konkurranseskutt på Kristiansand skytterlag sin bane.

Været her nede har vært preget av tungt vær, med regn og tett tåke. Dette har slått negativt ut for flere av våre skyttere. Vi kan bl.a. nevne Lars Rasmus Sandvik, som på Øvrebø på fredag ettermiddag, åpnet med hele 148 på klassen, men falt som offer for tåka når den kom på grunnlaget, men han klarte allikevel å prikke inn 340 poeng. I samme lag som Lars R, klarte også Syver Jotun å prikke inn 341 poeng under meget vanskelige forhold.

Dessverre så legger ikke arrangørene her nede ut resultatlister på WEB, og DFS-sine hjemmesider (resultater for NC) er nede nå lørdag kveld, så vi kan bare komme med de 2 beste resultatene (så langt).

NC stevnet i Kristiansand ligger Espen Berg-Knutsen på en 3 plass, med 348 poeng. Sammen med en bråte Nordstrandskyttere, fikk Espen skyte tidlig på lørdag morgen (etter at skytingen ble stoppet på fredag ettermiddag). Espen skjøt under gode forhold, og skjøt meget godt. Espen leder klart på Kristiansand, før siste dag skal avvikles.

Ivar skjøt på Øvrebø på ettermiddagen i dag (lørdag), og hadde bra forhold på ettermiddagen (kl 17:20). Ivar ligger på en 11. plass med 345 poeng på Øvrebø. For våre øvrige skyttere ble dette en besværlig dag, med tåkeskyiting (kl 09:00) på Imenes. Utrolig nok, klarte ungjenta May Elisabeth Nordal å prikke inn 240 poeng i tåkehavet på Imenes, mens resten av våre skyttere falt gjennom og ligger langt nede på resultatlistene på Imenes - dessverre, men været kan vi ikke gjøre noe med.

I morgen avslutter Nordstrandskytterne sine avsluttende stevner, og vi får håpe at værgudene er med oss, at alle skyttere får oppleve gode skyteforhold.

Posted by ses at Mai 21, 2005 08:30 EM
Comments