April 28, 2005

1. runde i torsdagstreffen – den gode skytingen fortsetter - 347 poeng på Dag Rasmussen

Dagens program var klasse + grunnlag + omgang (for klasseførte skyttere). I et flott ”sommervær” var det duket for god skyting. Allerede i lag nr 2, skulle det vise seg at Dag Rasmussen og Helge Lillekvelland skulle levere toppresultater. Dag innledet med å skyte 347 poeng, og Helge var ikke mindre dårlig – men måtte se seg slått av Dag med et fattig poeng (Helge skjøt 346 poeng). Spenningen var til å ta og føle på, da siste lag entret standplassen. I siste lag skulle flere gode skyttere skyte; Dag Khile, Gunstein Lauvrak, Linn Kristine Lønnerød, Trond Kristiansen og ikke minst Espen Berg-Knutsen. Espen hadde problemer med å følge Dag og Helge, og måtte se seg slått med 3 fattige poeng i forhold til Dag Rasmussen. Espen skjøt 344 poeng.

For alle resultater - se vår resultatseksjon.

Som et morsomt tankeeksperiment, regnet jeg sammen resultatet på de 8 første deltagerne i dagens stevne - og dette gir et samlet resultat på 2735 poeng.

Ser vi på åpningsstevnet den 16. april - blir de 8 første et samlet resultat på 2726 poeng. Dette lover bra for sommerens Østlandscup. I skrivende stund er ikke A- og B- laget tatt ut.


Gravkortene til de 3 beste skytterne (Dag, Helge & Espen)...


Bilder fra skytingen....


Gode skyttere i siste lag...


Stilstudie i stående... (Espen Berg-Knutsen)



Stevnets vinner - Dag Rasmussen


Posted by ses at April 28, 2005 09:30 EM
Comments