April 24, 2005

Søndag 24. april – speakertjenesten på årets skytestevner har allerede vendt seg til å si – nok en Nordstrandskytter har skutt bra (følg med på skive X)

En noe mindre tropp (men ikke mindre slagferdig) reiste ut på tokt i dag. Vi begynte søndagens farting på Skogbyda sitt skytestevne. Igjen skulle det vise seg at Dag R, er i form og leverte 344 poeng. Samme poeng fikk også Tobias Lillekvelland (Tobias og Ivar er våre jevneste skyttere (Ivar har et snitt på 345 poeng, mens Tobias har et snitt på 342 poeng)). På 100m skytingen var det ikke mindre spennende, med Tobias Lillekvelland i gang i juniorprogrammet med hele 349 poeng.

Vi reiste videre til Nord Odal, og er skulle det bli særdeles spennende for enkelte av våre klasseførte skyttere. Artikkelforfatteren (Stein Erik) åpnet med skyting kl 14:20 (mens de resterende 3 klasseførte skulle skyte kl 15:00). Etter å ha hatt en oppadgående form, kuliminerte dette for undertegnede - i en åpning på 247 poeng, men undertegnede slet fryktelig på omgangen og med 94 på omgangen endte jeg langt ned på listene. Men vi skulle ikke deppe fryktlig lenge, for allerede i laget etter – skjøt Helge Lillekvelland også 247 poeng, og klarte å følge opp med 98 i omgangen (345 poeng). Da vi forlot stevnet, lå Helge på en 4 plass.

Oppsummering etter at vi har skutt 4 åpne stevner og 1 intern-konkurranse, har vi nå resultater på 25 skudden på 249 som beste poengsum og på 35 skudden 347 – 344 i hvert stevne. Igjen minner vi om at det er tidlig i sesongen, men dette beviser at all treningen som våre skyttere har lagt ned i løpet av vinteren begynner å høste frukter (allerede tidlig i sesongen).

Vi kommer tilbake med komplette resultatlister så snart disse foreligger fra arrangørene.

Vi har lagt ut noen bilder fra dagens konkurranse.


Dagens tropp...


Junior skytteren - Rasmus Lillekvelland skyter meget godt i klasse junior...


Bilder fra den innledende skytingen... (han i midten (Helge) skyter 247 poeng....


Omgangen... Helge skyter 98 poeng (totalt 345 poeng)...



Siri ønsker seg en fargerik skytedress...

Sommeren hadde kommet til Nord Odal... 19 varmegrader i solveggen...


Sammen med farfar... satte Siri ny pers med 233 poeng... trenger litt hjelp til å skru...


Posted by ses at April 24, 2005 06:00 EM
Comments