Januar 25, 2005

Uttaksregler for ØM felt og Viken 2 (senior/grovfelt)

Stevnene som er listet opp nedenfor vil telle med i vurderingen av de forskjellige skytterne som skal delta på Østlandsmesterskapet i feltskyting og være med på Oslos lag på Viken 2.

Til ØM i felt skal det være med 8 skyttere. De skal tas ut etter resultat i en del stevner, de fleste med ukjent avstand. ØM er et ”skikkelig” feltstevne og en opplevelse å være med på. Det skytes 42 skudd, på korte skytetider og ukjent avstand, Her er det ingen mulighet til å få hjelp av sidemann, for han/hun er konkurrent!!
Til Viken 2 skal det tas ut 10 skyttere + reserver. Lagskytingen her er den ordinære avstanden med oppgitte avstander. Jeg håper at mange fra Nordstrand vil være med å skyte felt og prøve å kvalifisere seg til dette. Da er det stevnene under som teller!
For mer

23.01.05 Råde Oppgitte avstander
30.01.05 Blaker Ukjent
06.02.05 Ski ?
12.02.05 Nordre Modum Ukjent
12.02.05 Søndre Modum Ukjent
13.02.05 Skiptvet ?
19.02.05 Ringerike Ukjent
20.02.05 Setskog Ukjent
27.02.05 Høland/Bjørkelangen ?
06.03.05 Samlagsstevnet Oppgitte avstander
13.03.05 Viken II Oppgitte avstander

Samlagsstyret har nedsatt en feltkomite og de vil være ansvarlig for uttaket av lagene. Retningslinjene de skal følge står nedenfor.

Uttak Viken II (10+2reserver):
4 tellende stevner (fortrinnsvis 42 skudd). Kjente eller ukjente avstander betyr ingenting.

Uttak Østlandsmesterskapet (8+2reserver):
5 tellende stevner, minimum 3 av stevnene med ukjent avstand. Ved poenglikhet går i utgangspunktet den foran som har beste resultater på ukjente avstander.

Generelt:
På stevner med finale (42 skudd), teller dette med i uttaket. Det er innbyrdes plassering mellom Osloskyttere som er utgangspunkt for beregning av poeng.

Ved likhet mellom skyttere, samt den siste plassen på både ØM/Viken lag, forbeholder uttakskomitèen seg retten til å bruke skjønn! Send derfor gjerne inn resultater fra andre stevner dere måtte ha deltatt på!

Uttakskomitèen (UK) ved Ivar Rinde forestår den ukentlige oppdatering. Etter Samlagsstevnet vil UK ta ut Viken II laget. Etter Viken II vil UK ta ut ØM laget. Begge lag med to reserver.

UK ber om at de som ønsker å delta i uttakene melder fra om dette. Uansett vil UK sette opp resultater fra alle Osloskyttere i vår oversikt, og bruke også skyttere som ikke skal delta i uttaket ved poengberegning!

Vi har sikkert ikke tenkt på alt, og forbeholder oss derfor retten til å justere underveis for ting vi ikke forutså. Dere kan også hjelpe til ved å påpeke mangler overfor oss nå før uttaksstevnene har startet. Vi håper flest mulig vil delta, gjerne dra sammen på stevnene også!

Lykke til alle sammen, og utvis god sportsånd og kameratskap innen Oslo skyttersamlag. Vi hadde en fin tur i fjor til ØM, og det anbefales på det varmeste å forsøke å bli med dit!!


Geir Tønjum
Skaprskytten

Dag-Kjetil Hansen
Oslo Østre

Ivar Rinde
Nordstrand

Posted by audun at Januar 25, 2005 01:14 EM
Comments