Juni 14, 2004

Nordstrandseire i Viken II

Årets største banestevne bortsett fra Landsskytterstevnet, landsdelsstevnet for Østlandet, ble i helgen arrangert i Drøbak. Ett ypperlig arrangement, velsignet med stabilt og godt vær gjorde dette til en flott helg. Og Nordstrands yngre skyttere fortsetter å prestere meget sterke resultater. Beste senior under 20 år ble Morten Fuglevåg. Han knuste motstanderne med en perfekt omgang, 100 poeng med 8 sentrumsblinker. Poengsummen ble 341. Med dette fikk han også mesterskapmedalje.

I klasse ER var for en gangs skyld Rasmus Lillekvelland uheldig og fikk en nier. Da er det godt å ha bredde i toppen, Kristoffer Torgersen skjøt fullt hus, 250 poeng på innledende skyting, fulgte opp med 100 på omgangen og avsluttet dagen med omskyting som han vant . Seier og gylt medalje. Rasmus kom på fjerde plass og nok en medalje til han. Nevnes spesielt må omgangen til Rasmus, 100 p, med 7 10,9 skudd!!!

Linn Kristine Lønnerød var nok ikke helt fornøyd med innledende, hun kan mer enn 247, men omgangen satt, og 347 holdt til delt femteplass og medalje.

På seniorsiden viste Nordstrand seg ikke fra sin beste side; det var mye jevne og god skyting, men litt unna toppen. Jens Pettersen tapte omskyting om seieren i ”Normaklassen” (over 55 år med vanlig program), Ivar Rinde og Jens fikk begge stjerne. Jørn Iversen må også nevnes, med flott seier i klasse 1 med 239 poeng. Meget bra av en ”nybegynner”
For øvrige resultater se:

http://frogn-drobak.skytterlag.no/

Posted by pov at Juni 14, 2004 01:51 EM
Comments